14 april 2014

Uppstånden

Hej igen alla mina miljontals läsare!

Fick ett ryck att börja skriva igen. Så såhär passligt till påsk så är nu bloggen uppstånden. Men för hur länge kviti tippåna. Kanhända intresset svalnar efter några inlägg. Återstår att se.

Idag fick jag inspis från en annan blogg att besvara lite frågor om mina matvanor. Med tanke på påsken och korsfästning så börjar jag med att svara på denna fråga:

Den sista måltiden, om du fick välja?
Eftersom jag har en inneboende i min kropp är jag begränsad vad jag får äta och dricka. Så i detta skede  så är det dillgräddstuvad nypotais med kallrökt lax och en flaska iskallt vitt. Till efterrätt massvis med salmiak och lakrits samt tiramisu. Och lite skumppa på det.

Vad har du just nu i grönsakslådan?
Sallad, gurka, tomat, broccoli, morot, paprika.

Och i fruktskålen?
Banan, äppel, apelsin.

Vad åt du senast?
Lunch. Höna med feta/cremefraichetäcke, fullkornsris, blomkål och grönski bönski.

Mat du alltid har hemma?
Apelsiner, grönsaker och ett gott bröd.

Favoritmaten i skolan?
Spenatplättar med äppelmos och tonfisksallad till. Hur knäppt det än låter så passar tonfisksallad jättebra till spenatplättar. Vet inte om det förekom i andra skolor, men i mitt högstadium och gymnasium var det en vinnande kombo. Mums!

Vad är du sugen på just nu?
Ainos uuniomenajäätelö. O de har vi i frysen!!!
So long!!

1 kommentar:

Livet på Sjögård sa...

WoopWoop för att du bloggar igen :)

Och jo, det förekommer fortfarande tonnfisksallad med spenatplättar i skolorna och jag har jättesvårt att balansera den portionen; diggar ju spenatplättar helt massor men diggar nästan änu mer tonfisksallad. tallriken e så litennn
;)